1 Eylül 2011 Perşembe

PeYNiR Ve SaLaMLi SiNiTZeL

1 KiSiLiK



MaLZeMe

130 gr. kontrfile et
2 yumurta
1/4 limon
2 corba kasigi un
1 su bardagi galeta unu
Yarim su bardagi zeytinyagi
Tuz, Karabiber

iC MaLZeMe

Yarim cay kasigi karabiber
Yarim cay kasigi tane kimizibiber
1 dilim salam
1 dilim kasar peyniri

YaPiLiSi

1. Un, yumurta ve galeta ununu karistirip eti arkali önlü karisima bulayin...

2. Etin bir tarafina ic malzemeleri yayip diger tarafini üzerine kapatin...

3. Hazirladiginiz eti zeytinyaginda altin sarisi rengini alana kadar kizartin... Servis tabagina alip üzerine limon ilave ederek servis yapin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder